Onze kernwaarden

Op obs Wonderwijs is iedereen welkom, behandelen we iedereen gelijkwaardig en heeft iedereen gelijke kansen. Dat lees je terug in onze kernwaarden.

Kameel

Samenwerken

Op obs Wonderwijs leren we van en met elkaar. Samen met ouders en kinderen dragen wij onze school. Wij staan in verbinding met onze omgeving. We gaan positief met elkaar om.

Illustraties Ster

Vertrouwen

Wij geven elkaar verantwoordelijkheid. We zijn trots en vieren successen. Op obs Wonderwijs geven wij iedereen een nieuwe kans. We respecteren elkaar.

Illustraties Donut

Aandacht

Op obs Wonderwijs bieden we een rijke leeromgeving. Wij zorgen voor een continue ontwikkeling en zijn daarbij open en transparant. Wij hebben aandacht voor verschillende culturen.

Ptf8531 Set Blauw

Ontmoet ons team

Het onderwijsteam op obs Wonderwijs is betrokken, professioneel en enthousiast. Samen geven we op een zo goed mogelijke wijze invulling aan onze kernwaarden. En dagen we onze leerlingen uit dat ook te doen.

Ons team